In vier weken helpt een multidisciplinair team je aan een werkend prototype van jouw digitale oplossing. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon direct aan de slag.

Vraag informatie aan

React Native developer

Wil je een mobiele app ontwikkelen? Dan heb de keuze uit verschillende technieken. De developers van Inspire kiezen graag voor React Native, een framework dat het mogelijk maakt om met één set broncode apps voor zowel iOS als Android te ontwikkelen. We nemen een aantal voordelen met je door, delen recente projecten en vertellen hoe onze React Native developers een nieuw project aanpakken.

Kortere ontwikkeltijd en lagere kosten

We noemden het net al, één van de belangrijkste voordelen van React Native is dat developers met één set broncode gelijktijdig apps voor de twee grootste mobiele platformen (iOS en Android) kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor de meest consistente apps, want bij andere technologieën moet iedere wijziging of nieuwe functionaliteit immers in twee aparte sets broncode worden verwerkt. Dat zorgt dat de onderhoudskosten van de app omhoog gaan.

Bijkomend voordeel is dat de open source community van React Native veel gratis te gebruiken componenten ontwikkeld. Een React Native developer hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden, maar kan met die componenten snel een goede basis bouwen voor de app. De beschikbaarheid van standaard componenten in combinatie met dat er maar één set broncode ontwikkeld hoeft te worden, zorgt voor een kortere ontwikkeltijd en daarmee lagere kosten.

Medische app ontwikkelaar

Voorbeeld van een React Native app

De Untire app helpt (ex)kankerpatiënten beter grip te krijgen op de extreme vermoeidheid die sommigen ervaren. Alle opdrachten worden aangeboden binnen een begrijpelijke educatieve context. De app is dan ook geen therapie, maar een training. Onze developers bouwden de mobiele app volledig in React Native.

De Untire app

De Untire app is eenvoudig in gebruik en heeft een aantrekkelijke interface. Alles is gericht op het langdurig verbinden van gebruikers zodat ze écht baat hebben bij de digitale training.

Ga naar de case

Het projectverloop van een app

We beginnen ieder nieuw project met een aantal workshops. In die workshops bepalen we de doelstellingen voor de app en specificeren we de doelgroep. Vervolgens werken we aan het interactieconcept en adviseren we je om een klikbaar prototype te laten maken. Dan heb je direct een goed gevoel bij hoe de React Native app straks gaat werken.

React Native developer Rik

Programmeren met React Native voelt als voorop lopen in de toekomst van app ontwikkeling.

Rik van Duijn

De volgende stap is het ontwerpen en het maken van het interactie-, visueel- en het technisch ontwerp. Op basis van de user stories bepalen we de prioriteiten voor de eerste sprints. Nu gaat een React Native developer voor je bouwen. Bij Inspire werken we volgens iteratieve ontwikkelmethoden, waardoor je na iedere sprint een nieuwe versie van de app te zien krijgt. Samen sprinten we door tot we een minimal marketable product op de markt kunnen brengen. Met de feedback van de eindgebruikers ontwikkelen we vervolgens verder.

Plan een koffie-afspraak

Heb je vragen aan een React Native developer? Plan vrijblijvend een koffie-afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie

Ben je benieuwd wat het ontwikkelen van je React Native app gaat kosten? Vul het formulier in en ontvang een prijsindicatie.

Vul het formulier in

Prijsindicatie app