Contact

Zoek je een partner voor de ontwikkeling van jouw op maat gemaakte webapplicatie, mobiele app of API? Kom dan eens bij ons langs in hartje Utrecht. Voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie.

Met de auto

Aangezien onze locatie zich in hartje Utrecht bevindt, raden wij klanten die met de auto komen aan om in de Springweg garage te parkeren. Als navigatieadres is dan in te stellen:

Parkeergarage Springweg
Strosteeg 83
3511 VR Utrecht

Vanuit de parkeergarage is het slechts vijf minuten lopen naar ons kantoor. De route is de moeite waard, aangezien die dwars door historisch Utrecht gaat met als highlight de Dom. Deze hoogste toren van Nederland kan je gedurende de wandeling naar Inspire als ijkpunt nemen. Wanneer je onder de Dom door bent gelopen, vervolgens links aanhouden. Het Inspire kantoor bevindt zich nu rechtdoor, gelijk na de eerste kruising in het gebouw met de groene luikjes, aan de linkerkant van de weg. Voor een routekaart, zie deze kaart op Google Maps.

Met het openbaar vervoer

Inspire is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht centraal station is het slechts 13 minuutjes lopen naar onze locatie. Voor een routekaart, zie deze kaart op Google Maps. Vanaf Utrecht centraal rijden er ook diverse bussen. Elke vijf minuten vertrekt er wel een bus, met haltes vlakbij onze locatie. Via Google maps of OV.nl is inzicht te krijgen in de meest geschikte bus voor jouw reis. Een OV-fiets huren op Utrecht Centraal is natuurlijk ook een geschikte optie.

Met de fiets

Wanneer je op de fiets komt, is de Dom goed als ijkpunt te gebruiken. Deze hoogste toren van Nederland zie je immers vanuit elke locatie in Utrecht. Het Inspire kantoor ligt hier vlakbij. Wanneer je onder de Dom door bent gefietst, en daarna het Domplein ziet met daarop de Domkerk, zit je aan de juiste kant van de Dom. Je ziet hier onder andere het verkooppunt van de Dom Under. Vervolg je weg langs dit gebouw rechtdoor, waarna je na de eerste kruising aan je linkerhand een gebouw ziet verschijnen met groene luikjes. Hierin bevindt zich ons kantoor. Je fiets mag je stallen aan de voorzijde van ons gebouw. Wel even goed op slot doen, want Utrecht staat bekend om haar fietsendieven.

Inspire Innovation BV — KVK: 30263382 — BTW Nummer: NL8209.00.837.B01

Design by Studio AIRPORT

Blijf op de hoogte Vul je gegevens in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.
Meld je aan