Web ontwikkeling

Inspire ontwikkelt websites, webapplicaties en API’s van hoge kwaliteit. Dit bereiken we door de manier waarop wij te werk gaan, test-driven development en de keuze voor open source technologie. Benieuwd naar hoe dat er in de praktijk aan toe gaat? We vertellen je graag meer.

Web ontwikkelaar

Recente projecten

Iedere website en webapplicatie is anders, want iedere eindgebruiker heeft andere wensen en behoeften. Dat zie je terug in de webprojecten waar wij aan werken.

Per project onderzoeken we samen met onze opdrachtgever wat de benodigde ingrediënten zijn. Welke technologie biedt de meeste mogelijkheden voor jouw oplossing? En welke functionaliteiten gaan we ontwikkelen voor het minimal marketable product?

Vragen over web ontwikkeling?

Heb je vragen over webdevelopment? Of wil je eens sparren met een developer over jouw website of webapplicatie? Neem contact op voor een vrijblijvende koffie-afspraak op een moment dat het jou goed uitkomt. In het gesprek bespreekt Joralf of één van onze andere developers al je vragen.
Plan een kennismaking in.

Developer Joralf

Werkwijze

Onze projecten verlopen in vijf fasen: onderzoek, concept, design, development en livegang. Samen starten we met een aantal workshops, waarin concreet wordt gemaakt wie de eindgebruikers zijn en welke functionaliteit nodig is om die groep te bedienen.

In de conceptfase wordt vervolgens een interactieconcept ontwikkeld. Vervolgens maken we in de designfase een interactie-, visueel- en een technisch ontwerp. Ook prioriteren we samen de user stories die in de eerste sprints door het webdevelopment-team opgepakt gaan worden. En na iedere sprint krijg je een nieuwe versie van de software te zien, zodat je constant zicht op de voortgang hebt.

Romer van Bavel

TypeTopia en Inspire werken al jaren samen. We willen beiden de mooiste software maken, dat bindt ons. Kwaliteit staat altijd voorop. Door goed te overleggen houden we elkaar scherp en dat merk je aan het resultaat.”

App ontwikkelaar Utrecht

Technologie

Inspire ontwikkelt websites en webapplicaties in Ruby, Ruby on Rails, Elixir en Phoenix, React, Vue.js en Javascript. Samen kijken we welke technologie past bij jouw project. En we breiden onze gereedschapskist regelmatig uit met nieuwe technologie, zodat we altijd de beste passende oplossingen kunnen ontwikkelen.

  • Rails
  • Elixir
  • React
  • VueJS
Vragen?

Plan direct een vrijblijvende koffie-afspraak in met een developer op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie

Wat kost het om een website of webapplicatie te ontwikkelen? Vul het formulier in en ontvang een eerste prijsindicatie.

Ga naar formulier

Prijsindicatie website/webapplicatie