Werken bij Inspire

Werken bij Inspire? Vanuit het hart van Utrecht ontwikkelen we op maat gemaakte websites, webapplicaties, mobiele apps en API’s van hoge kwaliteit. Het team is betrokken, transparant en gedreven om van ieder project een succes te maken.

Developers Kirill, Rik en Arco

We denken met onze opdrachtgevers mee en werken nauw met ze samen. We werken met een brede set aan technologie, waaronder Ruby on Rails, React Native, Swift en Javascript. En we hebben een voorliefde voor pair programming, peer reviews en test-driven development. Die factoren zorgen dat we altijd software van hoge kwaliteit leveren.

Werken bij Inspire
Over Inspire
Werken bij Inspire
Werken bij
Haalbaarheidscheck
Rik met code
React Amsterdam

Kom jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Betrokken mensen die drie stappen verder gaan. Ben jij zo iemand? Kijk hieronder dan eens bij de vacatures.

Vacatures

Het team over Inspire

Arco

“De functionaliteit die ik gisteren ontwikkeld heb, is vandaag door 7.000 kinderen gebruikt om te leren rekenen en spellen. Daar word ik als developer heel gelukkig van.”

Werken bij Inspire met Arco Overbeek

Jan David

“Samen met collega’s zoek ik dagelijks de randen op van wat er technisch mogelijk is. We stimuleren elkaar om verder te denken voor het beste resultaat: stabiele webapplicaties waar eindgebruikers enthousiast gebruik van maken.”

Ruby on Rails ontwikkelaar Jan David

Werken bij Inspire

We hebben een informele leercultuur. Je kunt altijd met initiatieven komen om jezelf en je collega’s te verbeteren. Zo besteden we twaalf keer per jaar een dag aan het ontdekken en uitpluizen van nieuwe technologie. We hosten diverse meetups en andere evenementen, zoals DomCode, UtrechtJS, RailsGirls en Utrecht.rb. En we bezoeken elk jaar een interessante conferentie in Europa, zoals React Amsterdam, BaRuCo of ArrrrCamp.

 1. Goed salaris

  Een goed salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een bijdrage aan je pensioen.

 2. Flexibiliteit

  Een dagje thuiswerken? De dag eerder of juist later beginnen? Geen probleem!

 3. Reisvergoeding

  Je ontvangt een reisvergoeding als je buiten Utrecht woont.

 4. Sportabo

  We betalen 75% van je sportabonnement bij een sportschool naar keuze.

 5. Hartje Utrecht

  We werken in een geweldig kantoor in het hart van Utrecht, pal naast de Domtoren.

 6. Free lunch!

  De gezamenlijke lunch op kantoor wordt door Inspire betaald.

 7. Experiment Day

  Elke maand besteden we een dag aan het experimenteren met nieuwe technologie.

 8. Ontspanning

  We werken hard, maar zorgen ook voor ontspanning, zoals een game night of een biertje na het werk.

En we hebben heerlijke koffie!

Onze gereedschapskist

De hoge eisen die onze klanten stellen aan hun apps, vragen om het allerbeste gereedschap. Bovendien is iedere webapplicatie of mobiele app weer anders. Functioneel en technisch. Daarom beheersen wij graag verschillende technieken. Om te zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen volgen we regelmatig workshops en kennissessies (of we organiseren ze zelf).

Alles is mogelijk met open source

We hebben bij Inspire een sterke voorkeur voor open source software. Daarmee worden we niet beperkt in onze mogelijkheden. Wat er nog niet is, voegen we gewoon zelf toe. En wij profiteren weer mee van wat andere ontwikkelen.

Natuurlijk maken we ook gebruik van de talloze kant-en-klare open source oplossingen die er zijn. Zo hoeven we het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden en kunnen we ons richten op het ontwikkelen van de functionaliteit die de meeste meerwaarde heeft.

Ons werk

Wil je meer weten over de webapplicaties en mobiele apps die we voor onze opdrachtgevers hebben gebouwd?

Bekijk de cases

Ruby on Rails, React Native en Swift

De meeste webapplicaties ontwikkelen we in Ruby on Rails. Het Ruby on Rails framework sluit perfect aan bij onze iteratieve manier van werken en is bovendien veilig, robuust en schaalbaar. Voor mobile development gebruiken we React Native en Swift.

Vragen?

Heb je vragen over één van deze technieken? Ben je benieuwd hoe wij een project aanpakken?

Bel, mail of kom langs