In vier weken helpt een multidisciplinair team je aan een werkend prototype van jouw digitale oplossing. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon direct aan de slag.

Vraag informatie aan

React Native ontwikkelaar

Bij het ontwikkelen van een mobiele app heb je de keuze uit verschillende technieken. React Native is een open source framework dat developers in staat stelt om met één set broncode een app voor zowel iOS als Android te ontwikkelen. We vertellen je meer over de voordelen van React Native, leggen uit hoe we als React Native ontwikkelaar een nieuw app project aanpakken en nemen je mee in een aantal recente projecten.

Kortere ontwikkeltijd

Eén van de belangrijkste voordelen van React Native is dat met één set broncode gelijktijdig apps voor de twee grootste mobiele platformen (iOS en Android) ontwikkeld kan worden. Vanuit de open source community zijn er daarnaast erg veel gratis te gebruiken componenten ontwikkeld. Een developer hoeft daardoor niet elk scherm vanaf nul op te bouwen, maar kan met de standaard tools en componenten heel vlot ontwikkelen. Dit draagt bij aan een kortere ontwikkeltijd en daarmee lagere kosten.

React Native ontwikkelaar

Ook zijn apps gebouwd met React Native doorgaans consistenter. Met andere technieken moet nieuwe functionaliteit of een wijziging immers in twee aparte sets broncode worden verwerkt. Dat vergroot de kans op inconsistenties en bovendien nemen de onderhoudskosten met dit soort technieken aanzienlijk toe.

Voordelen React Native op een rij

  • Eén set broncode, om consistente apps voor zowel iOS als Android te ontwikkelen. Dit bespaart tijd en geld bij de initiële ontwikkeling én de doorontwikkeling.
  • Het is een open source framework, wat maakt dat de community het framework constant aanvult en er veel gratis beschikbare tools en componenten beschikbaar zijn.
  • De code in het framework is snel aan te passen, wat zorgt voor flexibiliteit en een perfecte aansluiting op een stapsgewijs ontwikkelproces.
React Native ontwikkelaar

Projecten

React Native ontwikkelaar Inspire werkt inmiddels enkele jaren met deze technologie. Iedere maand verdiept het development team zich een dag lang in de nieuwste mogelijkheden van React Native tijdens de ‘Experiment Day’. Daarnaast bezoeken we regelmatig congressen (zoals React Amsterdam) om te zorgen dat onze kennis up-to-date blijft.

De meest recente app die we in React Native hebben gebouwd is de Untire app voor Tired of Cancer. De app helpt (ex)kankerpatiënten beter grip te krijgen op de extreme vermoeidheid die sommige mensen ervaren.

Untire app

Untire is meer dan een app. Het is een volledig platform voor het wereldwijd bedienen van grote aantallen gebruikers.

Ga naar de case

Plan van aanpak: van idee naar succesvolle app

Heb je een idee voor een mobiele app? Of een bestaande app die je wilt doorontwikkelen? Samen onderzoeken we eerst de haalbaarheid. In een kennismaking gaan we uitgebreid in op je wensen. Als wij het idee realiseerbaar vinden gaan we van start. We besteden graag tijd aan het uitdiepen van je doelstellingen en het specificeren van de doelgroep tijdens één of meerdere workshops.

Vervolgens werken we het concept verder uit, gevolgd door het interactie-, visueel- en technisch ontwerp. Samen schrijven we de ‘user stories’ en bepalen we de prioriteiten voor de eerste sprints, zodat onze React Native ontwikkelaars aan de slag kunnen.

Developer Rik

“Werken met React Native geeft me de structuur van componenten, het gemak van webontwikkeling en toch de kracht van ‘native’ draaiende code. Maar voor mij is het leukste hoe nieuw en toch breed ondersteund het is: programmeren met React Native voelt als voorop lopen in de toekomst van app ontwikkeling.”

Rik van Duijn

Na iedere sprint zie je een nieuwe versie van je app, waardoor je constant zicht houdt op de voortgang van het project.

Als je app klaar is, stuurt de lead React Native ontwikkelaar de app ter goedkeuring naar Google en Apple. Verder ondersteunen we je bij de zaken die nodig zijn om het product succesvol te lanceren. Uiteraard kun je daarna ook op ons rekenen voor het beheer en onderhoud van je app.

Jouw app laten ontwikkelen met React Native?

Door te kiezen voor een ervaren React Native ontwikkelaar zorg je dat je app sneller en tegen lagere kosten op de markt komt dan wat met andere technologie nu mogelijk is. De apps die wij in React Native hebben gebouwd zijn consistent, stabiel en kunnen makkelijk aangepast worden. We denken graag met je mee of ook jouw app in React Native gerealiseerd kan worden.

Vragen?

Zoek je een React Native ontwikkelaar? Of heb je vragen over het ontwikkelen van een mobiele app? Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Neem contact op
Vrijblijvend advies

Wil je een geheel vrijblijvend advies ontvangen over de haalbaarheid van je idee voor een mobiele app?

Ga naar het formulier

Haalbaarheidscheck

Ben je benieuwd of je idee voor een mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.