Razendsnel applicaties ontwikkelen voor de zorg met Betty Blocks

In de gezondheidszorg is er nog veel ruimte om processen te optimaliseren en versnellen met behulp van slimme software. Maar het ontwikkelen van software is vaak duur én tijdrovend. Het no-code platform Betty Blocks maakt het mogelijk om op een nieuwe manier applicaties te ontwikkelen. Met minder code en in eigen beheer. Inspire helpt organisaties actief in de zorg om met Betty Blocks razendsnel slimme applicaties voor web en mobiel te bouwen.

Wat is Betty Blocks?

Met het Betty Blocks platform kan op maat gemaakte software ontwikkeld worden zonder broncode te schrijven. In vergelijking met andere technologieën kan de ontwikkeltijd van applicaties zo tot wel tien keer verkort worden.

Betty Blocks levert wendbare software op die zorgt dat er ruimte is én blijft om te innoveren. Dat is in de dynamische gezondheidszorg van groot belang.  Met Betty Blocks past technologie zich op de organisatie aan, niet andersom.

Developer Rik

“Het mooie van deze technologie is dat het meer dan ooit mogelijk is software in co-creatie te ontwikkelen — zij aan zij met professionals  uit de zorg. Daardoor is het draagvlak groter, hebben applicaties een hogere toegevoegde waarde en kunnen ze door de organisatie zelf aangepast worden.”

Rik van Duijn

De mogelijkheden van het Betty Blocks platform zijn nagenoeg eindeloos. Denk aan applicaties die het verwerken van nieuwe patiënten stroomlijnen, applicaties waarmee patiënten zelf een claim kunnen indienen bij hun zorgverzekeraar en applicaties die de inzet van ziekenhuispersoneel optimaliseren. Ook kan met Betty Blocks nieuw leven in oude systemen worden geblazen door nieuwe functionaliteit toe te voegen.

In onze werkwijze bouwen we samen de eerste versie van de applicatie, in nauwkeurige afstemming met de wensen en behoeften van de organisatie. Vervolgens worden de professionals die met de applicatie gaan werken getraind en kunnen zij zélf aanpassingen doorvoeren. Dat scheelt tijd en geld.

De voordelen van Betty Blocks

  • Kortere time-to-market: met rapid application development worden applicaties tot tien keer sneller gebouwd.
  • Applicaties ontwikkelen in co-creatie: zij aan zij met professionals uit de organisatie, waardoor het draagvlak veel groter is.
  • Applicaties kunnen na oplevering zélf aangepast worden.
  • Besparing in tijd en geld, omdat niet voor iedere wijziging een developer hoeft aan te schuiven.
  • Applicaties zijn geschikt voor desktop, mobile en tablet.
  • Betty Blocks is AVG compliant en net als Inspire ISO 27001 gecertificeerd.
Vue.js developer

Inspire is jouw Betty Blocks specialist

Wil de bedrijfsprocessen van je zorgorganisatie optimaliseren en versnellen? Heb je behoefte aan een nieuwe manier van applicaties ontwikkelen? Dan ben je bij digitaal bureau Inspire aan het juiste adres.

Vanuit het centrum van Utrecht ontwikkelen we slimme applicaties voor web en mobiel middels iteratieve ontwikkelmethoden. We betrekken je als opdrachtgever bij iedere stap in het ontwikkeltraject, zodat we samen in co-creatie de beste software ontwikkelen. De professionals die met de applicatie gaan werken worden uitgebreid getraind door onze developers, zodat zij na afronding van de eerste versie zélf nieuwe wijzigingen kunnen doorvoeren. Hiermee scherp je de applicatie constant aan en stem je de functionaliteit volledig af op de behoeften van de eindgebruikers. Zonder ook maar één programmeur in dienst te hebben.

Demo

Wil je weten wat we voor jouw zorgorganisatie kunnen doen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie of een demo aan.

Neem contact op

Neem contact op

Heb je vragen over het Betty Blocks platform? Of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Meer lezen?

Op ons blog schrijven we over digitale transformatie en het ontwikkelen van succesvolle webapplicaties en mobiele apps voor de zorg.

Ga naar het blog