Met Betty Blocks razendsnel applicaties ontwikkelen

Ben je het zat dat het ontwikkelen van software zo duur en tijdrovend is? Maar wil je wél aan de slag met de mogelijkheden van digitale innovatie? Dan ben je klaar voor een nieuwe manier van applicaties ontwikkelen. Inspire helpt organisaties om met Betty Blocks razendsnel moderne applicaties voor web en mobiel te bouwen.

Wat is Betty Blocks?

Betty Blocks is een no-code enterprise application development platform dat de manier van applicaties ontwikkelen compleet verandert. Met Betty Blocks kan op maat gemaakte software ontwikkeld worden zonder broncode te schrijven. In vergelijking met traditionele technologie kan de ontwikkeltijd van applicaties zo tot wel tien keer verkort worden.

Betty Blocks levert wendbare software op die zorgt dat er ruimte is én blijft om te innoveren. Met Betty Blocks past technologie zich op de organisatie aan, niet andersom.

Developer Rik

“Het mooie van deze technologie is dat het meer dan ooit mogelijk is software in co-creatie te ontwikkelen — zij aan zij met experts uit de organisatie zelf. Daardoor is het draagvlak groter, hebben applicaties een hogere toegevoegde waarde en kunnen ze door de organisatie zelf aangepast worden.”

Rik van Duijn

De mogelijkheden van het Betty Blocks platform zijn nagenoeg eindeloos. Denk aan applicaties die het verwerken van nieuwe klanten stroomlijnen, applicaties waarmee facturatiestromen worden geautomatiseerd of applicaties die de inzet van personeel optimaliseren. Ook kan met Betty Blocks nieuw leven in oude systemen worden geblazen door nieuwe functionaliteit toe te voegen.

In onze werkwijze bouwen we samen de eerste versie van de applicatie, in nauwkeurige afstemming met de wensen en behoeften van stakeholders. Vervolgens worden de professionals die met de applicatie gaan werken getraind en kunnen zij zélf aanpassingen doorvoeren. Dat scheelt tijd en geld.

De voordelen van Betty Blocks

  • Kortere time-to-market: met rapid application development worden applicaties tot tien keer sneller gebouwd.
  • Applicaties ontwikkelen in co-creatie: zij aan zij met experts uit de organisatie, waardoor het draagvlak veel groter is.
  • Applicaties kunnen na oplevering zélf aangepast worden.
  • Besparing in tijd en geld, omdat niet voor iedere wijziging een developer hoeft aan te schuiven.
  • Applicaties zijn geschikt voor desktop, mobile en tablet.
  • Betty Blocks is AVG compliant en net als Inspire ISO 27001 gecertificeerd.
Betty Blocks software ontwikkelaar

Inspire is jouw Betty Blocks specialist

Wil je de digitale transformatie van jouw organisatie versnellen en heb je behoefte aan een nieuwe manier van applicaties ontwikkelen? Dan ben je bij Inspire aan het juiste adres.

Vanuit hartje Utrecht ontwikkelen we moderne applicaties voor web en mobiel middels iteratieve ontwikkelmethoden. Je maakt samen met ons deel uit van het ontwikkeltraject. Het betekent dat we je meenemen in iedere stap, zodat je constant zicht op de voortgang van het project hebt. Na afronding van de eerste versie kan de organisatie zélf nieuwe wijzigingen doorvoeren. Hiermee scherp je de applicatie constant aan en stem je de functionaliteit volledig af op de behoeften van de eindgebruikers. Zonder ook maar één programmeur in dienst te hebben.

Demo

Wil je weten hoe we met Betty Blocks jouw applicatie samen razendsnel ontwikkelen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie of een demo aan.

Neem contact op

Neem contact op

Heb je vragen over het Betty Blocks platform? Of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Meer lezen?

Op ons blog schrijven we over digitale transformatie en het ontwikkelen van succesvolle webapplicaties en mobiele apps.

Ga naar het blog