E-book ‘Tips om een succesvolle mobiele app te ontwikkelen’

Wil je een mobiele app laten maken? Of wil je gewoon meer weten over wat er komt kijken bij het bouwen van een app? Download ons e-book met tips om een succesvolle mobiele app te ontwikkelen.

Voorkom kostbare missers

Wist je dat er in het eerste kwartaal van 2018 bijna 6 miljoen apps in de stores staan? Hopelijk staat jouw app daar binnenkort ook tussen! Om je te uitleg te geven over het ontwikkeltraject van apps hebben we dit e-book geschreven.

We bespreken hoe het proces verloopt, welke keuzes je kunt maken en welke factoren van invloed zijn op de kosten van een mobiele app. Met de kennis die je in dit e-book opdoet kun je veelvoorkomende missers voorkomen. Dat is waardevol, want verkeerde beslissingen kosten altijd tijd en geld.

Download het e-book

Tips om een succesvolle mobiele app te ontwikkelen.

Download het e-book
Mobiele app ontwikkelen

Meer e-books

We hebben nog een aantal andere e-books gepubliceerd. In het e-book ‘Sprinten naar succes‘ zoomen we verder in op het ontwikkeltraject en in het e-book ‘Online communities in de zorg‘ geven we tips over het bouwen van een community. Heb je naar aanleiding van één van de e-books vragen of wil je meer weten over het ontwikkelen van mobiele apps? Schroom dan niet om ons een bericht te sturen of direct zelf een koffie-afspraak met één van onze developers in te plannen.