Sprinten naar succes

E-book over het ontwikkelen van websites en apps

Bij de realisatie van een website of een mobiele app komt heel wat kijken. In dit e-book vind je informatie die helpt om de best passende technische en functionele keuzes te maken. Uiteraard samen met het development team.

Wat vind je in dit boek?

Wie een digitaal product zoals een website, webapplicatie of mobiele app laat ontwikkelen heeft een verantwoordelijke taak. Niet alleen omdat er een deadline is en een budget, maar vooral omdat er wordt verwacht dat de software een succes wordt. De software moet rekening houden met ieders wensen, snel presteren en er aantrekkelijk uit zien.

Met dit e-book wil Inspire je inzicht bieden in het ontwikkelproces van op-maat-gemaakte sites en apps. Zodat je maximaal invloed kan uitoefenen.

Download het e-book

Een introductie tot het ontwikkelen van succesvolle sites en apps.

Download het e-book

Developer Joralf

“Het werkt heel fijn als een opdrachtgever basiskennis heeft van het ontwikkeltraject. Dan kunnen we ons echt volledig focussen op het bouwen van de software en dat geeft mooie resultaten.”

Developer Joralf

Meer kennis

Inspire vindt het belangrijk om kennis te delen en ontwikkelde dan ook meer e-books. Wil je meer weten over het ontwikkelen van mobiele apps? Download dan het e-book ‘Tips om een succesvolle mobiele app te ontwikkelen.’ In het e-book gaan we in op het ontwikkeltraject van een app, leggen we de verschillende technologieën: hybrid, native en web uit en verklaren we hoe de kosten voor een app zijn opgebouwd.  Heb je altijd al een online zorgcommunity willen bouwen? Lees dan het e-book ‘18 best practices voor het bouwen van een online zorgcommunity‘ door.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van het lezen van één van de e-books, stuur ons gerust een bericht. Of plan direct je vrijblijvende koffie-afspraak met één van onze developers in op een moment dat het jou goed uitkomt.