Ontdek de geheimen achter succesvolle websites en apps

Het laten maken en lanceren van een succesvolle website, webapplicatie of mobiele app is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komt veel bij kijken en er kan heel wat verkeerd gaan, waardoor je te laat op de markt komt, onnodig veel kosten maakt, niet aan wet- en regelgeving voldoet of niet goed op de wensen van je doelgroep inspeelt.

Voorkom kostbare missers

Gelukkig zijn er heel wat zaken die je kunt doen om het risico op een mislukte lancering van je website, webapplicatie of mobiele app te voorkomen. In onze expertartikelen delen we tips & tricks over het lanceren van succesvolle websites en apps. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe voorkom je een site of app te ontwikkelen die niet aan de behoeften van je klanten voldoet?
  • Hoe verklein je de time-to-market, oftewel: hoe zorg je voor een snelle lancering van je site of app?
  • Wat kun je vóór en tijdens de lancering doen om de introductie van je site of app een boost te geven?
  • Hoe creëer je ambassadeurs — mensen die vol enthousiasme aan anderen over jouw site of app vertellen?
  • Meten is weten is verbeteren. Maar wat moet je nu precies meten en hoe vertaal je de resultaten in concrete acties?

Vul hiernaast je e-mailadres in om elke maand een nieuw expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps te ontvangen. Natuurlijk respecteren we je privacy en verkopen we je e-mailadres nóóit aan derden.

Voorkom kostbare missers — ontdek de geheimen achter succesvolle sites en apps

Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.

Voorkom kostbare missers — ontdek de geheimen achter succesvolle sites en apps. Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.
Stuur mij het eerste artikel

Voorbeelden

Hieronder vind je alvast drie voorbeelden van eerdere expertartikelen:

Persona’s: fundament voor een perfecte gebruikservaring

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een applicatie is het vooraf niet altijd goed in te schatten wat je toekomstige gebruikers precies verwachten. Natuurlijk, je ontwikkelt je applicatie met een specifiek doel, maar hoe weet je of die goed aansluit bij ieders behoefte? Dat lukt alleen als je vooraf een goed en gedetailleerd begrip van je gebruikers hebt. Persona’s zijn daarvoor een uitermate goed hulpmiddel.
Lees het artikel.

Groep mensen

Wireframes: de blauwdruk voor je applicatie

Hoe denk je de perfecte applicatie voor je eindgebruiker uit? Meestal bestaan er op hoofdlijnen duidelijke ideeën, maar moeten er op detailniveau nog veel beslissingen genomen worden. Keuzes die je wilt maken voordat je met de realisatie van de site of app begint, om kostbare wijzigingen tijdens de bouwfase te voorkomen. Dat is waar wireframes om de hoek komen kijken.
Lees het artikel.

Haalbaarheidscheck

Voorkom hoge boetes in 2018: werk veilig met persoonsgegevens

Voor alle websites, webapplicaties en mobiele apps waarin gegevens van gebruikers worden geregistreerd, geldt voor organisaties vanaf 25 mei 2018 de verplichting zich daarbij te houden aan de AVG: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wanneer je als organisatie niet voldoet aan deze wet, kan hier een flink grote geldboete op volgen. Tijd dus voor een plan van aanpak!
Lees het artikel.

AVG

Over Inspire

Internetbureau Inspire uit Utrecht ontwikkelt vooruitstrevende software die er toe doet. Samen met onze klanten en partners ontwikkelen en beheren we websites, webapplicaties en mobiele apps die een significante impact hebben. Sites en apps gemaakt om te verbinden, informeren, opleiden, faciliteren of behandelen. Als geen ander weten wij hoe je de complexe software die daarvoor nodig is slim ontwikkelt voor jouw specifieke doelgroep.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar nieuwe, innoverende digitale toepassingen om hun doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Of het nu gaat om een educatieve webapplicatie voor werkwoordspelling, een sociaal kennisplatform voor kankerpatiënten of een website voor de analyse van wetenschappelijke journals: Inspire begrijpt waar het in jouw wereld om draait en hoe je met goede software maximale impact bereikt.

Internetbureau Utrecht
Kantoor 1
Rik en co
Kantoor 2
Sprinten naar succes met Arco en Anne-Lot
Kantoor 3

Samen met klanten en partners ontwikkelt Inspire websites, webapplicaties en mobiele apps. Regelmatig publiceren we artikelen en nieuws over interessante digitale ontwikkelingen. Wil je deze expertartikelen gratis ontvangen? Klik dan op de knop hiernaast. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Wil je de artikelen later niet meer ontvangen, dan kan je je met één klik definitief afmelden.

Voorkom kostbare missers — ontdek de geheimen achter succesvolle sites en apps

Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.

Stuur mij het eerste artikel

Voorkom kostbare missers — ontdek de geheimen achter succesvolle sites en apps

Voorkom kostbare missers — ontdek de geheimen achter succesvolle sites en apps. Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.