Haalbaarheidscheck voor webapplicaties en mobiele apps

Heb je een idee voor een webapplicatie of mobiele app en overweeg je jouw concept te laten realiseren? Dan is een belangrijke eerste stap om de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee te toetsen door de haalbaarheidscheck in te vullen.  Het team van Inspire helpt je er graag bij.

Wat is de haalbaarheidscheck?

De haalbaarheidscheck is bedoeld om je op weg te helpen bij het realiseren van een succesvolle webapplicatie of mobiele app. Om dat te doen vragen we je om wat informatie over je idee met ons te delen. De informatie die je op het online formulier invult, wordt door een developer van Inspire geanalyseerd. Daar komt een eerste advies uit over de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee.

Als we denken dat je concept levensvatbaar is, dan nodigen we je uit voor een brainstorm bij ons op kantoor. In het vrijblijvende gesprek diepen we het concept samen verder uit. Aan het eind van het gesprek vertellen we je eerlijk of we denken dat je idee haalbaar is. Met eerlijk bedoelen we ook écht eerlijk. We hebben er immers allebei niets aan als we je niet precies vertellen wat we van je idee vinden.

Uiteraard blijft alles wat we bespreken tussen ons en gaan we vertrouwelijk met de informatie om. Zo zijn al onze medewerkers aan strikte geheimhouding gebonden. Als je dat op prijs stelt, dan tekenen we een non-disclosure agreement, zodat we beiden met een fijn gevoel het gesprek ingaan.

idee webapplicatie of app

Start direct

Ben je benieuwd of je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is? Ga naar het formulier en beantwoord de vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.

Vrijblijvend advies

Ga direct van start met de haalbaarheidscheck.

Ga naar het formulier

Haalbaarheidscheck website en webapplicatie

Ben je benieuwd of je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.

Hoe kan de check kosteloos zijn?

“Dan word ik zeker door zo’n hijgerige verkoper achterna gezeten?” Nee, dat is niet waarom we de check gratis aanbieden. Waarom dan wel? We hebben gemerkt dat het enorm helpt om vroegtijdig met een programmeur te praten. Dat bespaart jou, maar óók ons uiteindelijk tijd. Want door al in een vroeg stadium met een developer over je idee te sparren (zonder dat je direct aan een hijgerige verkoper vastzit), kunnen we met je meedenken over de beste oplossingsrichting. We luisteren naar je idee en gebruiken de kennis die we in huis hebben om je op weg te helpen.

Vragen?

Heb je vragen over de haalbaarheidscheck? Of wil je meer weten over web en app ontwikkeling? Kom gerust eens langs.

Neem contact op

Neem contact op

Sprinten naar succes

In het e-book 'Sprinten naar succes' geven we je meer inzicht in het ontwikkeltraject van webapplicaties en mobiele apps.

Download het e-book