Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.

Voorkom kostbare missers — ontdek de geheimen achter succesvolle sites en apps. Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.
Stuur mij het eerste artikel

Inspire: internetbureau in hartje Utrecht

Inspire is hét internetbureau in Utrecht voor het laten ontwikkelen van websites, webapplicaties en mobiele apps. Vanuit het midden van ons land maken en beheren wij technologie die impact heeft.

Onze klanten

Inspire is een internetbureau met veel klanten in de regio Utrecht. Maar we komen ook regelmatig bij klanten uit alle windstreken over de vloer. Dankzij onze centrale ligging zijn we goed bereikbaar. We werken veel voor ambitieuze startups en scaleups, educatieve uitgevers, organisaties actief in cure en care, goede doelen en kennisinstituten. Als internetbureau helpen we klanten met sites en applicaties die er echt toe doen. We ontwikkelden met ons team bijvoorbeeld een webapplicatie om kinderen op een leuke manier te leren typen en een mobiele app om kankerpatiënten te leren omgaan met vermoeidheid. Kortom, technologie die mensen echt helpt.

Scrum post-its
Het ontwikkelen van websites en apps begint meestal met één of meerdere workshops met stakeholders.

Recente projecten

TypeTopia

Leren typen saai? Niet met TypeTopia, de online typecursus waarin kinderen de hoofdrolspeler zijn in een spannend ruimteavontuur en met geweldige games leren blindtypen. Voor TopiaTeam uit Zeist ontwikkelde Inspire de geheel vernieuwde versie van TypeTopia.
Lees verder

TypeTopia

Untire

Veel (ex-)kankerpatiënten kampen met extreme vermoeidheid. Voor Tired of Cancer uit Utrecht ontwikkelde Inspire Untire, een app die erop gericht is (ex-) kankerpatiënten te leren omgaan met die vermoeidheid en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.
Lees verder

Untire

Diabetes Fonds

In Nederland hebben bijna 100.000 mensen te maken met diabetes type 1. Voor het Diabetes Fonds in Amersfoort ontwikkelde Inspire het online platform DiabetesType1.nl, waar patiënten en hun naasten betrouwbare informatie vinden en ervaringen kunnen uitwisselen.
Lees verder

Diabetes Fonds

Werken bij hét internetbureau van Utrecht

Met ons enthousiaste team ontwikkelen we betekenisvolle en innovatieve websites en apps. Vanuit hartje Utrecht werken we heel nauw samen met onze opdrachtgevers, want we geloven dat je alleen op die manier het beste resultaat behaalt. Bovendien blijven we actief experimenteren met nieuwe technologie. Iedere medewerker krijgt maandelijks tijd om op onderzoek uit te gaan en te ontdekken. Zo innoveren we voortdurend en blijven we ons ontwikkelen als creatief internetbureau. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bevlogen mensen die drie stappen verder gaan. Ben jij zo iemand? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Ook werken bij een ambitieus internetbureau?

Wij zoeken enthousiaste collega's! Wil jij ook werken op een toplocatie in hartje Utrecht? Kijk bij onze vacatures!

Werken bij Inspire
Developers Kirill, Rik en Arco
Internetbureau Utrecht
Projectmanager Anne-Lot en oprichter Floris
Website developers Martina en Steven
App developer Rik
iOS app ontwikkelaar
Webdevelopment in de praktijk

Historisch kantoor in hartje Utrecht

Als internetbureau zijn we ontzettend trots dat we mogen werken aan de modernste apps en websites vanuit een kantoor dat historie ademt: de oude Openbare Leeszaal van Utrecht. Een pand met karakter in het hart van de stad, in stijl gerestaureerd en ingericht. Met de Domtoren als buurman en omringd door creatieve ondernemers, terrasjes, cafés en winkels. Ons team van designers en developers wordt elke dag weer extra geïnspireerd door zo’n bijzondere werkplek. En stiekem komen onze klanten ook graag een extra keer langs om te genieten van de prachtige locatie. Ben je benieuwd hoe ons kantoor eruitziet? Kom dan gerust eens langs bij ons aan de Voetiusstraat 2 in Utrecht.

Internetbureau Utrecht
Op zoek naar een internetbureau in Utrecht?

WIl je een professionele website, webapplicatie of mobiele app laten ontwikkelen? Bel of kom langs op ons kantoor in Utrecht voor een kop koffie!

Maak een afspraak
Onze werkwijze

De ene oplossing is de andere niet. Voor je het weet bouw je omwegen in plaats van snelwegen. Wij pakken projecten daarom graag gestructureerd aan.

Lees verder