Maak een vliegende start in de ontwikkeling van jouw software

Heb je een idee voor een webapplicatie of mobiele app en overweeg je jouw concept te laten realiseren? Dan is een belangrijke eerste stap om de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee te toetsen. Om je daarbij te helpen roept Inspire de haalbaarheidscheck in het leven.

Haalbaarheid van meerdere factoren afhankelijk

Hoewel we natuurlijk graag nieuwe klanten en projecten verwelkomen, zijn in de praktijk niet alle ideeën voor webapplicaties en mobiele apps ook echt haalbaar. Daarom stellen we kosteloos een paar uur beschikbaar om je idee te beluisteren, het te analyseren en een eerste inschatting van de omvang van het project te maken. We doen dat om te voorkomen dat je tijdens de app ontwikkeling of web ontwikkeling niet verder kunt, vervelende concessies in je wensen moet doen en je uiteindelijk software opgeleverd krijgt waar jij en de eindgebruikers niet enthousiast over zijn.

Developer Rob

“Het is belangrijk om de technische en financiële haalbaarheid van je (web)app te checken, voor je begint, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.”

Rob

De haalbaarheidscheck in de praktijk

De haalbaarheidscheck bestaat uit twee stappen. De eerste stap is het invullen van het korte formulier op onze website. Het is belangrijk om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, omdat het team van Inspire op basis van die antwoorden een eerste analyse uitvoert. Als we denken dat je idee voor een webapplicatie of app levensvatbaar is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdend die afspraak neem je het concept in detail door met twee ervaren developers uit ons team.

Tijdens het gesprek gaan we samen dieper in op je idee, je wensen, de doelgroep en het budget. De afspraak heeft een informeel karakter en maken we natuurlijk zo nuttig mogelijk. Van het plakken van post-its en het maken van schetsen tot het bestuderen van concurrenten. We doen wat nodig is om te zorgen dat jij én wij na de afspraak iets geleerd hebben wat we daarvoor niet wisten.

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat er met de informatie die je ons verschaft gebeurt. We garanderen te allen tijde dat we vertrouwelijk en veilig met de informatie die je met ons deelt omgaan. Als je dat op prijs stelt, dan tekenen we een Non-Disclosure Agreement, zodat we beiden met een fijn gevoel het gesprek ingaan.

"We doen wat nodig is om te zorgen dat jij én wij na de afspraak iets geleerd hebben wat we daarvoor niet wisten."
Haalbaarheidscheck
Haalbaarheidscheck
Haalbaarheidscheck
Haalbaarheidscheck

Direct van start met de haalbaarheidscheck

Wil je een vrijblijvend advies ontvangen over de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee voor een webapplicatie of mobiele app? Vul het korte online formulier in en zet de eerste stap in het ontwikkelen van succesvolle software.

Vrijblijvend advies

Door het korte online formulier in te vullen ga je van start met de haalbaarheidscheck.

Ga naar het formulier

Haalbaarheidscheck

Ben je benieuwd of je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.

Eerlijkheid voorop

Aan het einde van het gesprek vertellen we je eerlijk of we denken dat je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is en het zinvol is om met de app ontwikkeling of de web ontwikkeling te starten. Met eerlijk bedoelen we hier ook écht eerlijk. We hebben er immers allebei niets aan als we je niet precies vertellen wat we van je idee vinden.

Vervolgens besluit je zelf of en hoe je verder gaat. Het vinden van een digitaal bureau dat bij je past is cruciaal voor een succesvol verloop van het project. Daarom ben je tot niets verplicht en hoef je je niet bezwaard te voelen als je voor een andere partij kiest. Als je met ons in zee wilt gaan dan kies je daar zelf voor, omdat je een klik met ons voelt. Zo niet: even goede vrienden.

"Je besluit zelf hoe je verder gaat en zit nergens aan vast."

Waarom voeren jullie de check uit?

We voeren de check kosteloos uit, omdat we geloven dat het ontwikkelproces en het eindresultaat over het algemeen beter worden als we vroegtijdig betrokken zijn. We willen met de haalbaarheidscheck de drempel verlagen, zodat we sneller met je in contact komen en je idee samen kunnen aanscherpen. Zo besparen we uiteindelijk allebei tijd. Geen idee of vraag vinden wij te gek en door alles te bespreken kun je niets anders dan een stap in de goede richting zetten. Dat bespaart jou als opdrachtgever, maar ook ons, uiteindelijk meer tijd dan het kost.

Meer informatie

Heb je vragen over de haalbaarheidscheck? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen één werkdag contact met op om je vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Contact

Ontvang het laatste nieuws Vul je gegevens in en ontvang als eerste het laatste nieuws en artikelen.
Meld je aan