Vul je gegevens in en ontvang af en toe een e-mail met nieuwe artikelen.

Meld je aan

Untire app wint twee Lovie Awards

De Untire app, die we samen met CLEVER°FRANKE en Jager & Prooi voor Tired of Cancer ontwikkelde, heeft twee Lovie Awards gewonnen. De app is erop gericht (ex)kankerpatiënten om te leren gaan met vermoeidheid en zo de kwaliteit van leven te verbeteren.

Silver Award in ‘Wellness & Lifestyle’

The Lovie Awards, nu in zijn achtste jaar, heeft als missie om het meest unieke werk van de Europese internet community te onderscheiden. De Untire app wint een Silver Award in de ‘Wellness & Lifestyle’ categorie. De jury van deze award bestaat uit een grote groep professionals uit de digitale industrie — mensen die voorop lopen als het gaat om technologische innovatie.

De jury heeft de ingezonden apps beoordeeld op inhoud, structuur & navigatie, visueel ontwerp, algehele ervaring en functionaliteit.

Bram Kuiper

“Wij willen mensen hun leven weer teruggeven, hoe dat er ook uitziet na de kanker. Je wilt met iemand naar de situatie dat hij weer gaat denken: ‘dit kan ik wél’!”

App ontwikkelaar Utrecht

De publieksprijs

Naast de Silver Award is Untire in dezelfde categorie ook beloond met de The People’s Lovie Award. Dit jaar ontving Lovie Awards ruim 1.500 inzendingen uit meer dan dertig Europese landen. Meer dan 50.000 mensen stemden voor de publieksprijzen. En Untire is genomineerd voor ‘The Lovie for Good Award’. Er zijn 25 projecten geselecteerd die inspireren om de verandering die ze teweeg willen brengen. Projecten die illustreren wat er mogelijk is als technologie op de juiste manier wordt ingezet.

Case

De Untire app is gericht op het langdurig verbinden van gebruikers zodat ze écht baat hebben bij de training.

Lees meer
Viermaal is scheepsrecht?

SmartHealth sprak met Door Vonk en Bram Kuiper over hun zoektocht naar een digitaal bureau voor de Untire app.

Lees meer