React ontwikkelaar

Ben je op zoek naar een React ontwikkelaar voor de ontwikkeling van een moderne frontend? Dan ben je bij Inspire aan het juiste adres. We vertellen je meer over de voordelen van React, delen een aantal recente projecten en leggen uit hoe wij als React ontwikkelaar een nieuw project aanpakken.

Snelle Javascript applicaties

Een groot voordeel van React is dat het de mogelijkheid biedt om een frontend in herbruikbare componenten op te delen, waardoor het bouwen van pagina’s met dezelfde componenten steeds eenvoudiger en daarmee sneller gaat.

Verder maakt React gebruik van een Virtual DOM, waardoor niet de hele pagina maar alleen bepaalde elementen worden geüpdatet met nieuwe data. React houdt een website of webapplicatie dus snel, ook als er veel interactie plaatsvindt.

Broncode

React heeft een grote open source community, waardoor bugs snel worden verholpen en het framework constant wordt verbeterd. En er zijn veel standaard libraries beschikbaar, waardoor tijd kan worden bespaard en de focus op de op maat gemaakte onderdelen van je website of webapplicatie komt te liggen.

Recente projecten

Eén van de frontends die onze developers in React bouwden is TopiaTrainer voor TopiaTeam. De webapplicatie helpt leerlingen om goed voorbereid aan de eindtoetsen te beginnen. Met het maken van opgaven verdienen kinderen punten die ze vervolgens kunnen inruilen voor games. Zo wordt het oefenen voor de eindtoetsen een stuk leuker!

TopiaTrainer

TopiaTrainer is een geavanceerde e-learning applicatie en volledig geïntegreerd met de andere applicaties van TopiaTeam.

Bekijk de case

Het verloop van een React project

Of je nu een compleet nieuwe webapplicatie wilt ontwikkelen, of hulp nodig hebt bij het aanpassen, verbeteren en onderhouden van een bestaande applicatie: onze React developers helpen graag.

Bij een nieuwe website of webapplicatie begint het ontwikkeltraject met een aantal workshops. In die workshops bepalen we onder andere de doelen voor de webapplicatie en specificeren we de doelgroep. Vervolgens wordt er een interactieconcept ontwikkeld en kan er een klikbaar prototype gemaakt worden. Dat is iets wat wij sterk adviseren, omdat het direct een gevoel geeft bij hoe de software gaat werken.

React ontwikkelaar Jake

“Met React bouw ik snelle frontends die gebruikers een uitstekende user experience bieden. En React zorgt ervoor dat ik webapplicaties goed kan onderhouden en eenvoudig kan uitbreiden.”

Jake Prins

In de volgende fase wordt er gewerkt aan het interactie-, visueel- en technisch ontwerp. Op basis van de uitgewerkte user stories bepalen we samen de prioriteiten voor de eerste sprints.

Bij Inspire werken we volgens iteratieve ontwikkelmethoden, waardoor je de webapplicatie steeds ziet groeien. Na iedere sprint leveren onze React developers een nieuwe versie van je product op. Zo werken we naar een minimal marketable product toe. Op basis van feedback van de eindgebruikers ontwikkelen we door.

Koffie met een developer

Vragen? Plan een vrijblijvende afspraak met een React developer in, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Maak een afspraak
Prijsindicatie

Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie.

Vraag prijsindicatie aan

Prijsindicatie nieuwe app

Ben je benieuwd of je idee voor een mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.