Ruby on Rails developer

Zoek je een Ruby on Rails developer? Inspire heeft de juiste kennis in huis. Ruby on Rails is een stabiel en geavanceerd framework voor webdevelopment, waar bovendien veel kant-en-klare uitbreidingen voor beschikbaar zijn. We leggen uit waarom we bij Inspire voor Ruby on Rails kiezen, tonen een aantal recente projecten en delen hoe ons webdevelopment proces eruit ziet.

Snelle oplevering webapplicatie

Met het framework en de vele beschikbare standaardcomponenten kan een Ruby on Rails developer snel van start met de bouw van je webapplicatie of API. Het ontwikkelen van webapplicaties en APIs gaat met Ruby on Rails vaak sneller in vergelijking met andere frameworks. Dat bespaart tijd én geld.

De grote open source community zorgt dat Ruby on Rails constant verbeterd wordt, waardoor het een stabiele en betrouwbare technologie is voor het ontwikkelen van op maat gemaakte websites, webapplicaties en APIs.

Ruby on Rails ontwikkelaar

Vragen aan een Ruby on Rails developer?

Wil je eens met een ervaren Ruby on Rails developer van gedachten wisselen over je webapplicatie? We helpen je graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek op een moment dat het jou goed uitkomt. In het gesprek bespreekt Joralf of één van de andere developers al je vragen.
Plan een kennismaking in.

Developer Joralf

Recente projecten

TypeTopia

Inspire ontwikkelden voor TopiaTeam in Ruby on Rails de geheel vernieuwde versie van TypeTopia, dé online typecursus voor kinderen. Moderner, slimmer en met nog mooiere games.

headers_inspire-topia-trainer-ouderen-app#CA3030 aangepast

Elsevier

Inspire ontwikkelde een uitgebreide webapplicatie in Ruby on Rails die inzicht geeft in de ‘key metrics’ van ruim tweeduizend wetenschappelijke journals uit het portfolio van Elsevier.

headers_inspire-elsevier-#F7744B aangepast

Diabetes Fonds

Voor het Diabetes Fonds ontwikkelde Inspire een online platform, waar patiënten en hun naasten betrouwbare informatie vinden en ervaringen kunnen uitwisselen.

headers_inspire-diabetes1-#F9A68F aangepast

Het verloop van een project

Een nieuw project begint met één of meerdere workshops waarin we samen de doelstellingen voor je webapplicatie bepalen en de doelgroep specificeren. Vervolgens werken we het interactie-concept uit en dan het interactie-, visueel- en technisch ontwerp.

Ruby on Rails developer Jan David

“Als Ruby on Rails ontwikkelaar kan ik mij focussen op de wensen van de klant. Doordat er al veel bouwstenen klaarliggen, staat de basis van een webapplicatie snel en heb ik de tijd om met innovatieve oplossingen te komen voor de functies die de webapplicatie echt uniek maken.”

Ruby on Rails ontwikkelaar Jan David

Aan de hand van de ontwerpen en uitgewerkte user stories prioriteren we waar het development team in de eerste sprints aan gaat werken. Bij Inspire werken we volgens iteratieve methoden, zodat je constant zicht hebt op het project. Na iedere sprint krijg je een nieuwe versie van je webapplicatie opgeleverd.

We adviseren onze opdrachtgevers toe te werken naar een minimal marketable product. Zo kun je snel de markt op met de software en ontwikkelen we door op basis van feedback van de eindgebruikers. Uiteraard blijven we constant, ook na de lancering, graag met je meedenken.

Jouw webapplicatie ontwikkelen in Ruby on Rails?

Een Ruby on Rails developer met de juiste ervaring zorgt dat je een solide webapplicatie in een relatief korte tijd krijgt opgeleverd. Ben je benieuwd of jouw webapplicatie in Ruby on Rails gebouwd kan worden? De developers van Inspire beheersen meerdere technologieën en denken graag met je mee om te bepalen welke technologie het beste past bij jouw wensen.

Koffie-afspraak

Wil je vrijblijvend sparren met een Ruby on Rails developer? Plan een afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie ontvangen

Vul het formulier in en ontvang een eerste prijsindicatie voor het ontwikkelen van je webapplicatie.

Ga naar formulier

Prijsindicatie webapplicatie