Ruby on Rails ontwikkelaar

Bij het bouwen van webapplicaties heb je de keuze uit verschillende technieken. Bij Inspire kiezen we vaak voor ‘Ruby on Rails’. Dat is een stabiel framework voor het web waarvoor de meeste bouwstenen al klaar liggen. We bespreken de voor- en nadelen van de technologie, leggen uit hoe we als Ruby on Rails ontwikkelaar een project aanpakken en tonen een aantal recente projecten.

Solide webapplicaties

Met het framework en de beschikbare standaard componenten kan een Ruby on Rails ontwikkelaar, sneller dan bij andere frameworks, invulling aan je webapplicatie geven. Het betekent dat er relatief snel een eerste versie van de webapplicatie opgeleverd kan worden en het bespaart je dus tijd en geld.

Ruby on Rails heeft een grote open source community, waar ook de developers van Inspire graag aan bijdragen. Dat heeft als voordeel dat Ruby on Rails al jaren constant verbeterd wordt, waardoor het een solide en betrouwbare technologie voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties is.

Ruby on Rails ontwikkelaar

Vragen over Ruby on Rails?

Wil je eens met een ervaren Ruby on Rails ontwikkelaar van gedachten wisselen over je webapplicatie? We helpen je graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek op een moment dat het jou goed uitkomt. In het gesprek bespreekt Joralf of één van de andere ontwikkelaars al je vragen.
Plan een kennismaking in.

Developer Joralf

Recente projecten

TypeTopia

Inspire ontwikkelden voor TopiaTeam in Ruby on Rails de geheel vernieuwde versie van TypeTopia, dé online typecursus voor kinderen. Moderner, slimmer en met nog mooiere games.

headers_inspire-topia-trainer-ouderen-app#CA3030 aangepast

Elsevier

Inspire ontwikkelde een geavanceerde webapplicatie in Ruby on Rails die inzicht geeft in de ‘key metrics’ van ruim tweeduizend wetenschappelijke journals uit het portfolio van Elsevier.

headers_inspire-elsevier-#F7744B aangepast

Diabetes Fonds

Voor het Diabetes Fonds ontwikkelde Inspire het online platform DiabetesType1.nl, waar patiënten en hun naasten betrouwbare informatie vinden en ervaringen kunnen uitwisselen.

headers_inspire-diabetes1-#F9A68F aangepast

Het verloop van een project

Heb je een idee voor een webapplicatie? Of wil je bestaande software laten doorontwikkelen? Samen onderzoeken we in een kennismakingsgesprek eerst de haalbaarheid. Als blijkt dat je idee te realiseren valt, gaan we aan de slag.

Het project verloopt in vijf fasen: onderzoek, concept, design, development en live. We beginnen met het bepalen van de doelstellingen en het specificeren van de doelgroep. Vervolgens werken we het interactie-concept uit en dan het interactie-, visueel- en technisch ontwerp.

Developer Jan David

“Als Ruby on Rails ontwikkelaar kan ik mij focussen op de wensen van de klant. Doordat er al veel bouwstenen klaarliggen, staat de basis van een webapplicatie snel en heb ik de tijd om met innovatieve oplossingen te komen voor de functionaliteit die de webapplicatie echt uniek maakt.”

Ruby on Rails ontwikkelaar Jan David

Samen prioriteren we aan welke user stories de Ruby on Rails ontwikkelaar in de eerste sprints gaat werken. Na iedere sprint krijg je een nieuwe versie van je webapplicatie opgeleverd, zodat je als opdrachtgever constant zicht hebt op de voortgang van het project.

Bevat de webapplicatie alle functionaliteit voor een succesvolle lancering? Dan zorgen wij dat de webapplicatie op de server(s) wordt klaargezet. Ook na livegang blijven we als Ruby on Rails ontwikkelaar graag met je meedenken. Of het nu gaat om het beheer en onderhoud of het toevoegen van een nieuwe functionaliteit: je kunt op ons blijven rekenen.

Jouw webapplicatie ontwikkelen in Ruby on Rails?

Een Ruby on Rails ontwikkelaar met de juiste ervaring zorgt dat je een solide webapplicatie in een relatief korte tijd krijgt opgeleverd. Ben je benieuwd of je webapplicatie in Ruby on Rails gerealiseerd kan worden? De developers van Inspire beheersen meerdere technieken en denken we graag met je mee om te bepalen welke technologie het beste voor jouw wensen is.

Plan een koffie-afspraak

Plan direct zelf een vrijblijvende afspraak in met een Ruby on Rails ontwikkelaar om al je vragen te bespreken.

Plan afspraak
Blijf op de hoogte Vul je gegevens in en ontvang af en toe een e-mail met nieuwe artikelen.
Meld je aan