Vue.js developer

Ben je op zoek naar een Vue.js developer? Inspire heeft ervaren developers in huis met kennis van deze technologie. We vertellen je waarom wij graag met Vue.js werken en hoe we een nieuw project aanpakken.

Waarom Inspire kiest voor Vue.js

De populariteit van Vue.js is sterk groeiend. Het wordt gebruikt door organisaties als GitLab, Adobe en Nintendo. Het is een open source technologie die ontwikkeld is om de bouw van complexe websites en webapplicaties snel en efficiënt te laten verlopen. Bij Inspire gebruiken we het vaak in combinatie met backends en API’s op basis van Ruby on Rails of Elixir.

Een groot voordeel van Vue.js is dat het de mogelijkheid biedt om een webapplicatie in herbruikbare componenten op te delen, waardoor het bouwen van pagina’s met dezelfde componenten steeds efficiënter en daarmee sneller gaat. 

Vue.js developer Steven

“Met Vue.js bouw ik webapplicaties die snel op de acties van gebruikers reageren. Die snelheid verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de software aanzienlijk.”

Developer Steven

Vue.js maakt het voor een developer mogelijk om goed gestructureerde code te schrijven, die daardoor minder foutgevoelig is. Door de vele kant-en-klare oplossingen bespaar je tijd en geld bij de doorontwikkeling en het onderhoud van je website of webapplicatie. Zo kunnen developers hun tijd besteden aan het ontwikkelen van de functionaliteit die echt meerwaarde voor jou en je eindgebruikers oplevert.

Vragen over Vue.js?

Heb je vragen of wil je eens met een Vue.js developer van gedachten wisselen over je website of webapplicatie? We helpen je graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvende koffie-afspraak op een moment dat het jou goed uitkomt. In het gesprek bespreekt Joralf of één van de andere developers al je vragen.
Plan een afspraak in.

Developer Joralf

Een nieuw Vue.js project

We beginnen een nieuw Vue.js project met één of meerdere workshops, waarin we de doelstellingen voor de webapplicatie bepalen en de doelgroep specificeren. Vervolgens maken we een interactieconcept en adviseren we je om een klikbaar prototype te laten bouwen. Zo heb je in dit stadium van het ontwikkeltraject al een goed gevoel bij hoe de software straks gaat werken.

Dan volgt het interactie-, visueel- en technisch ontwerp. Op basis van deze ontwerpen en de uitgewerkte user stories bepalen we de prioriteiten voor de eerste sprints.

Vue.js developer

Bij Inspire werken we volgens iteratieve ontwikkelmethoden, wat betekent dat je na iedere sprint van het development team een nieuwe versie van de software opgeleverd krijgt. We ontwikkelen door tot het minimal marketable product af is. Zo breng je snel een eerste versie van je website of webapplicatie op de markt en kan de feedback van de eindgebruikers worden gebruikt bij de doorontwikkeling. Uiteraard helpen we je ook met het onderhoud van de software.

Plan een koffie-afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met een Vue.js developer op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie

Vul het formulier in en ontvang een eerste prijsindicatie voor het ontwikkelen van een Vue.js webapplicatie.

Ga naar formulier

Prijsindicatie