Download ons e-book met tips voor het ontwikkelen van een succesvolle mobiele app.

Download

App developers

Zoek je ervaren app developers? Dan ben je bij Inspire aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit voorop, dat merk je aan de keuze voor open source technologie, test-driven development en de hoge standaarden die we naleven. Of het nu gaat om apps voor iOS, Android of voor beide platformen: onze app developers staan voor je klaar.

Voor je van start gaat is het goed om te weten hoe het app development project verloopt. We delen op deze pagina ook een aantal van de projecten waar onze developers aan hebben gewerkt, zodat je kunt zien wat we in huis hebben.

App Ontwikkeling

Werkwijze

Een app development project verloopt over het algemeen in vijf fasen: onderzoek, concept, app design, development en livegang. Je begint met één of meerdere workshops om te bepalen welke functies de app moet hebben.

Als de wensen en eisen in kaart zijn gebracht, bepaal je samen met jouw app developers de scope van het project. Vervolgens wordt aan de hand van user stories een interactie-, visueel- en technisch ontwerp gemaakt. Op basis van deze ontwerpen beginnen de app developers met bouwen.

Bram Kuiper

“De app developers van Inspire weten waar het over gaat, zijn eerlijk en staan écht ergens voor. Dat zorgde dat we ons bij Tired of Cancer realiseerden dat het bouwen van een app net zoiets is als het neerzetten van een nieuw gebouw.”

App ontwikkelaar Utrecht

Technologie

De app developers bij Inspire ontwikkelen mobiele apps voor iOS en Android. Daarbij kiezen we meestal voor React Native. Het is een technologie die zorgt dat developers met één set broncode mobiele apps voor beide platformen kunnen bouwen. Dat levert veel voordelen op.

iOS app development

Onze app developers ontwikkelen mobiele apps voor Apple iOS, op iPhone en iPad. Lees verder over iOS app development.

Android app development

Onze app developers ontwikkelen mobiele apps voor Android, op telefoon en tablet. Lees verder over Android app development.

React Native app development

Onze app developers kiezen vaak voor React Native. Deze programmeertaal zorgt dat developers met één set broncode een app voor iOS en Android kunnen ontwikkelen. Lees verder over React Native.

Vragen aan onze app developers?

Heb je vragen aan onze app developers? Wil je de mogelijkheden voor jouw mobiele app bespreken? We helpen je graag verder. Neem contact op  voor een vrijblijvende koffie-afspraak, op een moment dat het jou goed uitkomt. Joralf of één van de andere app developers beantwoordt al je vragen.
Plan direct een afspraak in.

Developer Joralf

Recente apps

Mobiele app Untire

De Untire app is erop gericht (ex) kankerpatiënten te leren omgaan met vermoeidheid. De kern van de mobiele app wordt gevormd door een dagelijks aanbod van activiteiten die gekoppeld zijn aan specifieke thema’s zoals zorgen, angsten, vermoeidheid, slaap en grenzen.

Untire app

Copiloot app

De app developers van Inspire bouwden samen met ontwerpbureau Panton voor het UMC Utrecht een mobiele app waarmee patiënten een longaanval leren herkennen. De app helpt patiënten in real-time, reactief en preventief om de impact van een longaanval te reduceren en sneller te herstellen.

COPD Copiloot app

Mobiele app voor TopiaTeam

Met de Ouderapp kunnen ouders altijd en overal de voortgang van hun kind inzien voor de verschillende producten van TopiaTeam. Ze vinden in de app een actueel overzicht met oefenmomenten en zien welke resultaten er behaald zijn.

headers_inspire-topia-trainer-ouderen-app#CA3030 aangepast
Wil je meer weten?

Heb je vragen over het ontwikkelen van een mobiele app en wil je praten met één van onze app developers? Plan direct zelf een koffie-afspraak in.

Plan afspraak
Kosten app development

Wil je weten wat het ontwikkelen van jouw app gaat kosten? Vul het formulier in en ontvang een eerste indicatie.

Ga naar het formulier

Prijsindicatie app