Download ons e-book met tips voor het ontwikkelen van een succesvolle mobiele app.

Download

App development

Bij Inspire ben je aan het juiste adres voor app development. Door onze werkwijze, keuze voor open source technologie, test-driven development en hoge standaarden leveren wij mobiele apps van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om apps voor iOS, Android of voor beide platformen: we helpen je graag verder.

Voor je van start gaat is het goed om te weten hoe een app development project verloopt. We delen op deze pagina ook een aantal van onze projecten, zodat je kunt zien wat de mogelijkheden van app development zijn.

App Ontwikkeling

Werkwijze

Een app development project verloopt meestal in vijf fasen: onderzoek, concept, app design, development en livegang. Je begint met één of meerdere workshops om te bepalen welke functies de app moet hebben.

Als de wensen en eisen in kaart zijn gebracht, bepaal je samen met ons team de scope van het project. Vervolgens wordt aan de hand van user stories een interactie-, visueel- en technisch ontwerp gemaakt. Op basis van deze ontwerpen beginnen de app developers met bouwen.

Bram Kuiper

“De app developers van Inspire weten waar het over gaat, zijn eerlijk is en staan écht ergens voor. Dat zorgde dat we ons bij Tired of Cancer realiseerden dat het bouwen van een app net zoiets is als het neerzetten van een nieuw gebouw.”

App ontwikkelaar Utrecht

Technologie

Inspire ontwikkelt mobiele apps voor iOS en Android. Daarbij kiezen we meestal voor React Native. Het is een technologie die zorgt dat developers met één set broncode apps voor beide mobiele platformen kunnen bouwen en dat levert veel voordelen op.

iOS app ontwikkeling

Inspire ontwikkelt mobiele apps voor Apple iOS, op iPhone en iPad. Lees verder over iOS app ontwikkeling.

Android app ontwikkeling

Inspire ontwikkelt mobiele apps voor Android, op telefoon en tablet. Lees verder over Android app ontwikkeling.

React Native app ontwikkeling

Inspire kiest voor app development vaak voor React Native. Deze programmeertaal zorgt dat developers met één set broncode voor iOS en Android kunnen ontwikkelen. Lees verder over React Native.

Vragen over app development?

Heb je vragen over app development en de mogelijkheden voor jouw mobiele app? Voor contact op voor een vrijblijvende koffie-afspraak, op een moment dat het jou goed uitkomt. Joralf of één van de andere app developers beantwoordt al je vragen graag.
Plan direct een afspraak in.

Developer Joralf

Recente apps

Mobiele app Untire

De Untire app is erop gericht (ex) kankerpatiënten te leren omgaan met vermoeidheid. De kern van de mobiele app wordt gevormd door een dagelijks aanbod van activiteiten die gekoppeld zijn aan specifieke thema’s zoals zorgen, angsten, vermoeidheid, slaap en grenzen.

Untire app

Copiloot app

Inspire bouwden samen met ontwerpbureau Panton voor het UMC Utrecht een mobiele app waarmee patiënten een longaanval leren herkennen. De app helpt patiënten in real-time, reactief en preventief om de impact van een longaanval te reduceren en sneller te herstellen.

COPD Copiloot app

Mobiele app voor TopiaTeam

Met de Ouderapp kunnen ouders altijd en overal de voortgang van hun kind inzien voor de verschillende producten van TopiaTeam. Ze vinden in de app een actueel overzicht met oefenmomenten en zien welke resultaten er behaald zijn.

headers_inspire-topia-trainer-ouderen-app#CA3030 aangepast
Wil je meer weten?

Heb je vragen over app development en wil je praten met één van onze developers? Plan direct zelf een koffie-afspraak in.

Plan afspraak
Kosten app development

Wil je weten wat het ontwikkelen van jouw app gaat kosten? Vul het formulier in en ontvang een eerste indicatie.

Ga naar het formulier

Prijsindicatie app