Maak kennis met developer Arco

We stellen de komende tijd een aantal developers aan je voor. Arco trapt af. “Bij Inspire doet je werk er toe en daar word ik heel blij van”.

Waarom ben je bij Inspire gaan werken?

“Ik vind het leuker om in een team te werken dan alleen. En de projecten bij Inspire worden door veel mensen gezien. Je werkt doet er toe en daar word ik heel blij van.”

Hoe zou je Inspire omschrijven aan iemand die ons niet kent?

“Inspire is een partij die gewoon goede software bouwt. We zijn zoals we zijn en daar staan we voor.“

Je werkt van alle developers het langst bij Inspire (vier jaar). Hoe vind je dat Inspire als bureau is veranderd?

“Afgelopen jaren hebben we onze processen gefinetuned. We kunnen in mijn ogen nu nog beter inspelen op de wensen van een opdrachtgever. Dat komt ook omdat we meer collega’s hebben aangetrokken met dezelfde instelling. Developers die het echt leuk vinden om te werken aan projecten voor organisaties die een verschil willen maken. Daardoor zijn we als team nog beter op elkaar ingespeeld.

En we willen met onze projecten nog steeds graag mensen helpen. Dat is niet veranderd.”

Arco Things Network

Hoe ben jij als developer veranderd?

“Ik zie nu meer de impact van kleine dingen. Als ik een foutje maak, kan dat betekenen dat duizenden kinderen niet meer kunnen inloggen op hun spellingsapp. Dat besef zorgt er écht voor dat je kwaliteit wil afleveren.” 

Wat is je favoriete project?

“Ik vond het ontwikkelen van de werkwoordspellings-app voor Blink Educatie erg leuk. Het project had een hoge tofheidsfactor: een snel en kort project met een leuke doelgroep. Ik ben het nog steeds helemaal met hun idee eens.”

Waar hoop je dat Inspire naartoe gaat?

“Ik hoop dat we nog iets groeien, zodat we nog meer tools toegankelijk kunnen maken voor het grote publiek. Vroeger had je van die apps waar je naar op keek, zo van: wie heeft dat gebouwd? Dat soort projecten wil ik meer gaan doen. Nog meer impact maken. Dat je op een verjaardag zit en iemand een app noemt en dat je dan kan zeggen: ‘die heb ik gebouwd!”

Tip voor nieuwe opdrachtgevers?

“Het valt me op dat veel bedrijven aan app willen laten bouwen, maar soms heb ik het idee dat die wens er vooral is om ‘mee’ te gaan. Bekijk daarom altijd goed of een app echte toegevoegde waarde heeft. Uiteraard helpen we je graag met dat onderzoek.”

Blijf op de hoogte Vul je gegevens in en ontvang onze nieuwste artikelen.
Meld je aan
Over Inspire

Vanuit het centrum van Utrecht ontwikkelen we volgens webapplicaties, mobiele apps en API’s van hoge kwaliteit voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Lees meer