Plan een koffie-afspraak met een Inspire developer

Overweeg je een nieuwe webapplicatie of mobiele app te laten ontwikkelen? Of wil je juist bestaande software doorontwikkelen?Dan wil je natuurlijk goed van start gaan. Om je op weg te helpen staan onze developers voor je klaar. Of het nou gaat om een uitleg van een nieuwe technologie of een eerste indicatie van ontwikkelkosten: kom vrijblijvend een kop koffie (of thee) drinken en je loopt naderhand gegarandeerd wijzer naar buiten.

Web ontwikkelaar

Hoe werkt het?

We helpen je graag op weg bij het realiseren van een succesvolle webapplicatie of mobiele app. Zit je met vragen als ‘is mijn idee wel realiseerbaar?‘, ‘hoeveel gaat het kosten om mijn app te bouwen?‘, ‘hoe ziet het proces voor het ontwikkelen van een webapplicatie eruit?‘, of ‘hoe vind ik de geschikte partner voor het ontwikkelen van mijn webapplicatie’? Plan dan een afspraak in. Tijdens de afspraak bespreken we al je vragen, denken we met je mee en dagen je waar nodig uit.

Developer Joralf

“Uit onze ervaring blijkt dat het écht helpt om vroegtijdig met een developer om de tafel te gaan zitten. Stel al je vragen en durf te sparren over je idee. Je ontvangt daardoor waardevolle informatie die je verder helpt met de ontwikkeling van de webapplicatie of mobiele app.”

Developer Joralf

Uiteraard blijft alles wat we bespreken tussen ons en gaan we vertrouwelijk met de informatie om. Zo zijn al onze medewerkers aan strikte geheimhouding gebonden. Als je dat op prijs stelt, dan tekenen we een non-disclosure agreement, zodat we beiden met een fijn gevoel het gesprek ingaan.

Plan je afspraak zelf direct in

Brandende vragen? Sparren over je idee? Of meer uitleg nodig over bijvoorbeeld een technische keuze waar je voor staat? Onze developers staan voor je klaar.

Wil je ons vooraf iets melden? Kunnen we ons voorbereiden? Stuur dan, na het inplannen van de afspraak via de knop rechts, een mailtje naar kim@inspire.nl. Dan zorgt Kim dat je vraag of opmerking bij de juiste developer terechtkomt.

Koffie

Via onderstaande link plan je direct een afspraak in op het moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak

Waarom doen jullie dit?

“Dan zit ik na de afspraak zeker aan jullie vast?” Nee, zeker niet. Waarom dan wel? We hebben gemerkt dat het enorm helpt om vroegtijdig met een developer te praten. Dat bespaart jou, maar óók ons uiteindelijk tijd. Want door al in een vroeg stadium je vragen aan een developer te stellen en over je idee te sparren, kunnen we met je meedenken over de beste oplossingsrichting. We luisteren naar je vraag of idee en gebruiken de kennis die we in huis hebben om je op weg te helpen.

Kom langs

Loop je ook al een tijd met een vraag of idee? Plan direct een afspraak in met één van onze developers.

Plan afspraak
Sprinten naar succes

In het e-book 'Sprinten naar succes' geven we je meer inzicht in het ontwikkeltraject van webapplicaties en mobiele apps.

Download het e-book