Welkom Qmusic!

Inspire verwelkomt radiostation Qmusic in Nederland en stations Qmusic en Joe FM in België als nieuwe opdrachtgever. Samen met het development team van Qmusic werkt Inspire aan de doorontwikkeling van het redactionele productiesysteem en de publieke websites qmusic.nl, qmusic.be en joe.be.

Qmusic’s productiesysteem Dario helpt de redacties en de DJ’s van Qmusic en Joe FM bij alle facetten van het produceren van radio, zoals het inplannen van radioprogramma’s, het voorbereiden van shows, het (automatisch) vullen van hitlijsten en het stroomlijnen van de communicatie met luisteraars. De publieke websites qmusic.nl, qmusic.be en joe.be stellen bezoekers onder andere in staat om de stations te beluisteren, het laatste nieuws te lezen en achtergrondinformatie over hun favoriete artiesten te raadplegen.

Qmusic website

Voor zowel het productiesysteem als de publieke websites maakt Qmusic onder meer gebruik van Ruby on Rails. Inspire heeft jarenlange ervaring met Ruby on Rails en dat was voor Qmusic dan ook een belangrijke reden om voor Inspire te kiezen.

Jonas Delnoy, Team Lead PM & Development bij Qmusic: “Inspire brengt ons de nodige Ruby on Rails ervaring bij en dat maakt het veel makkelijker voor het team om met grote projecten om te gaan. Nog belangrijker is dat ze in korte tijd echt deel van ons team zijn gaan uitmaken, en heel actief meedenken over hoe we als team optimaal kunnen functioneren.”

Koffie-afspraak

Heb je vragen over het ontwikkelen van een website, webapplicatie, mobiele app of API? Plan een koffie-afspraak met een developer in op een moment dat het jou goed uitkomt. Wij helpen je graag!

Plan afspraak
Blijf op de hoogte Vul je gegevens in en ontvang het laatste nieuws als eerste.
Meld je aan