Non-profits & NGOs

De juiste technologie helpt non-profits en NGO’s om hun missie te volbrengen. Dat kan gaan om het verbinden van de achterban via een website, sociaal platform of mobiele app. Die verbinding kan gericht zijn op voorlichting en informatieverstrekking, maar ook op het met elkaar in contact brengen van gelijkgestemden.

Maar het gaat om meer. Technologie ontlast organisaties op operationeel vlak. Met de juiste digitale middelen wordt de bedrijfsvoering veel directer én minder kostbaar en zorg je dat de boodschap van de organisatie écht aankomt.

Bekijk cases en artikelen over dit thema

Cases

Bij Inspire ontwikkelen we graag websites en apps die informatie, stemmen, meningen en ideeën samenbrengen. Dat kan gaan om verbindingen tussen een paar mensen. Of tussen duizenden mensen. Daarbij maakt ons development team gebruik van alle technische mogelijkheden die er zijn om mensen optimaal met elkaar te verbinden. Lees in de cases wat dat in de praktijk oplevert.

Artikelen

Bij de realisatie van een website of app om mensen goed te informeren en te verbinden, komt heel wat kijken. Op ons blog vertellen we je meer over het ontwikkelen en lanceren van succesvolle webapplicaties en mobiele apps.