Gezondheidszorg

Bij Inspire zijn we gefascineerd door de vele manieren waarop technologie kan bijdragen aan de behandeling, het welzijn en de zelfstandigheid van patiënten. De mogelijkheden van digitale transformatie in de zorg zijn enorm.

Denk aan eHealth-oplossingen die patiënten met elkaar in contact brengen en ondersteunen bij hun herstel, zoals een online zorgcommunity voor mensen met diabetes type 1 of een mobiele app die mensen met kanker helpt om te gaan met extreme vermoeidheid. Of medische software die noodzakelijk is voor de behandeling van patiënten, zoals een app die klachten monitort en waarschuwt wanneer de gebruiker direct een arts moet raadplegen.

Technologie kan de gezondheidszorg efficiënter, vriendelijker en toekomstbestendig maken. Daar draagt Inspire graag aan bij.

Bekijk cases en artikelen over dit thema

Cases

Inspire heeft ruime ervaring met softwareprojecten in de gezondheidszorg. Je vindt hieronder een selectie van projecten waar het development team van Inspire aan heeft gewerkt. Daarbij staat voorop dat er veilig wordt omgegaan met (persoons)gegevens en gevoelige medische data. Inspire is ISO 27001:2013 gecertificeerd en gaat aantoonbaar goed om met informatiebeveiliging.

Artikelen

Op ons blog schrijven we over de laatste ontwikkelingen in eHealth en de invloed van technologie op de gezondheidszorg.

Ontvang het laatste nieuws Vul je gegevens in en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe artikelen over digitale transformatie in de zorg.
Meld je aan