Software van hoge kwaliteit

Om software van hoge kwaliteit te garanderen, hanteren we een manier van werken die maakt dat we webapplicaties en mobiele apps opleveren die behalve zorgvuldig geprogrammeerd ook stabiel, veilig en snel zijn.

Waar betekent kwaliteit voor ons?

Kwaliteit zit voor ons in het afleveren van stabiele software, die voldoet aan alle informatiebeveiligingseisen en waar de eindgebruikers met plezier gebruik van maken. Software die uitgebreid getest en makkelijk te onderhouden is. Zodat je zeker weet dat je een veilige en snelle oplossing op de markt brengt.

Ons development team streeft naar de beste technische oplossingen. We leggen je graag uit wat dit in de praktijk betekent.

In de praktijk: het vier-ogen principe

Elke regel broncode die we schrijven wordt door minimaal één andere developer nagekeken. Het is bewezen dat dit soort peer reviews door collega’s de kans op fouten aanzienlijk verkleint.

Bovendien leren we van elkaars programmeerwerk. Zo bouwen we samen steeds meer kennis op over jouw project waar het aldoor sterker van wordt.

Vue.js developer

Handmatig en automatisch testen

Bij het ontwikkelen van software maken we onder andere gebruik van test-driven development. Met deze methode schrijft een developer eerst één of meerdere tests voordat de broncode wordt geschreven. Dat is belangrijk om eventuele problemen tijdig te ontdekken. Zeker als een systeem begint te groeien is geautomatiseerd testen een absolute must.

Ook de kwaliteit, veiligheidsrisico’s en de structuur van de code monitoren we met technologie-specifieke analysetools. Daarnaast testen we ook handmatig, omdat we zo ook de gebruiksvriendelijkheid kunnen borgen. Door deze werkwijze zorgen we voor uniformiteit en structuur in de code en houden we de kwaliteit van de code zeer hoog.

Onafhankelijke audits

De praktijk wijst uit dat onze zorgvuldige aanpak werkt. De tevredenheid van onze klanten en de eindgebruikers spreekt voor zich. Als de aard van een project daarom vraagt, laten we onze oplossingen controleren door onafhankelijke derde partijen. Meerdere projecten zijn door externe auditors gecontroleerd en we hebben voor ieder project een excellente score op de kwaliteit behaald.

Vragen?

Ook software van hoge kwaliteit laten bouwen? Kom langs voor een kop koffie!

Neem contact op

Neem contact op

Inzicht in het ontwikkelproces?

In het e-book 'Sprinten naar succes' geven we je meer inzicht in het ontwikkelproces van webapplicaties en mobiele apps.

Download e-book