Technologie

De technologie die we gebruiken om webapplicaties, mobiele apps en API’s te ontwikkelen is ons gereedschap. En zoals voor elke vakman geldt: tools zijn er in vele soorten en maten. De hoge eisen die onze klanten aan hun software stellen vraagt om de allerbeste technologieën.

We beschikken over de juiste kennis

Iedere webapplicatie of mobiele app is weer anders. Functioneel en technisch. Daarom beheerst ons development team verschillende technologieën. Om te zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen volgen we voortdurend workshops, kennissessies en cursussen.

Ook besteden de developers van Inspire elke maand gezamenlijk een dag aan onderzoeken van een nieuwe technologie die interessant voor onze klanten kan zijn.

Over Inspire
Arco en JD
React Amsterdam
Haalbaarheidscheck
Software van hoge kwaliteit

Alles is mogelijk met open source

Bij Inspire hebben we een voorliefde voor open source technologie. Software waarvan de bouwtekeningen voor iedereen openbaar zijn. Daardoor kun je de structuur van de software volledig doorgronden en zelfs aanpassen. Je wordt als developer dus nooit beperkt in je mogelijkheden. Wat er nog niet is, voeg je zelf toe. Bovendien dragen de gebruikers van de software op deze manier voortdurend bij aan de ontwikkeling ervan.

Er zijn talloze kant-en-klare open source oplossingen beschikbaar. Zo hoeven we niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en kunnen we ons richten op de onderdelen die specifiek maatwerk voor jouw product vereisen.

Ruby on Rails ontwikkelaar

De meeste webapplicaties en API’s ontwikkelen we in Ruby on Rails, een open source platform. Het Ruby on Rails framework sluit perfect aan bij onze iteratieve manier van werken en is bovendien veilig, robuust en schaalbaar. Daarbij maken we veel gebruik van automatische testen; nieuwe aanpassingen in de software worden automatisch getest om zo maximale stabiliteit te bieden.

React Native ontwikkelaar

De meeste mobiele apps ontwikkelen we in React Native. Eén van de belangrijkste voordelen van React Native is dat met één set broncode gelijktijdig apps voor de twee grootste mobiele platformen (iOS en Android) ontwikkeld kan worden. Verder is ook React Native een open source technologie waar constant nieuwe mogelijkheden aan worden toegevoegd.

Developer Rik

“Werken met React Native geeft me de structuur van componenten, het gemak van webontwikkeling en toch de kracht van ‘native’ draaiende code. Maar voor mij is het leukste hoe nieuw en toch breed ondersteund het is: programmeren met React Native voelt als voorop lopen in de toekomst van app ontwikkeling.”

Rik van Duijn

No-code platform Betty Blocks

Onze op-maat-gemaakte softwareoplossingen zijn geschikt voor een bepaald type organisatie. Om meer organisaties te kunnen helpen, werken we ook met Betty Blocks. Dit no-code platform maakt het mogelijk om razendsnel moderne applicaties voor web en mobiel te bouwen, zonder ook maar één regel broncode te schrijven.

Deze manier van ontwikkelen levert wendbare software op die zorgt dat er ruimte is om te blijven innoveren. Samen bouwen we een eerste versie van de applicatie. Vervolgens trainen we de professionals die met de applicatie gaan werken en kunnen zij aanpassingen zelf doorvoeren.

Technologie passend bij het project

De developers van Inspire kijken per project welke technologie het meest geschikt is. Het team beheerst dan ook meerdere technologieën, waaronder Ruby en Ruby on Rails, Elixir en Phoenix, Kotlin, Javascript, React en React Native, Vue.js, GraphQL en Betty Blocks.

Vragen?

Heb je vragen over welke technologie het beste past bij je webapplicatie of mobiele app? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Neem contact op

Inzicht in het ontwikkelproces?

In het e-book 'Sprinten naar succes' geven we je inzicht in het ontwikkelproces van webapplicaties en mobiele apps.

Download e-book